Koncept

VINVÆRTEN & GOTHERSGADE

VINVÆRTEN GOTHERSGADE

Dejlige vine og velsmagende tapas!

Vinværten Gothersgade er en vinbar i indre København, der tilbyder fantastiske vine og lækker tapas – hånd i hånd med en overdådig oplevelse. Vores koncept er unikt og drager især præg af det gamle italienske koncept Osteria. Ordet “osteria” betyder vært, og det er lige netop det ord, der beskriver vores restaurant perfekt.

Vinværten Gothersgade er nemlig noget for enhver – omend man blot er nybegynder eller stor vinkender. Vi har ingen vinkort, men i stedet dygtige vinværter, der står klar til at finde lige netop de vine, du søger. Uanset om du er til søde og friske vine, tunge og bitre eller noget helt tredje, kan de anbefale en række vine, der med garanti vil falde i din smag. Jeres tildelte vinvært vil fungere som et levende vinkort, der præsenterer hver enkel vin. Du vil derfor altid vide alt om den vin, du skal til at nyde i fulde drag.

Betal kun for det du drikker

Vi har derudover et koncept, som er tilpasset de gæster, der ønsker en helt særlig vinoplevelse. Hos os betaler du kun for den mængde vin, du selv hælder op i glasset. Der bliver altså kun afregnet for det, du drikker og ikke mere. Der er heller ingen grund til at frygte den endelige regning. Alle priserne står på vinflaskerne, så du altid er klar over, hvad du kommer til at betale, og du slipper derfor for en ubehagelig overraskelse på regningen. Vi stiller bare de valgte flasker på bordet, og så kan I nyde lige den mængde vin, I ønsker.

HYGGELIG ATMOSFÆRE

Vinværten Gothersgade har en simpel og rustik indretning, med levende lys på bordene, der skaber en hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i en unik og fredet bygning, der stammer tilbage fra 1737. Bygningen overlevede Københavns brand i 1795 og kan i dag sikre vinglade gæster ren hygge og afslapning med mange vinøse skatte.

Som en ekstra forkælelse, har vi hver tredje søndag i måneden live jazz, hvor tonerne fra de gamle croonere vil blive spillet. Vi vil dertil servere alle de åbne vine fra weekenden med store rabatter.

Book et bord
Book her

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for bordbestilling eller spørgsmål.

Vi kan kontaktes på tlf: 2080 3980 og via mail booking@vinvaerten.dk.